Management software

Commercieel Beheer

Na meer dan 15 jaar goede en trouwe dienst, heeft deze software het einde van zijn leven bereikt.

We stoppen met het op de markt brengen.

Het is voordelig vervangen door Picsoo, 100% volledige web software!

Voor onze huidige klanten op deze software, bieden wij nog steeds het helpdesk contract, telefoon en remote control van uw PC.

Voor onze klanten met een oudere versie (2017 of eerder) is een laatste update, de V16, beschikbaar.

De versie 2019-V16 is dus de laatste versie. De software is bevroren. Er zullen geen verdere ontwikkelingen en/of updates zijn.

Onze Picsoo applicatie, 100% Cloud, volledig web, neemt het over.

Picsoo integreert alle functies van EBP commercieel beheer en nog veel meer.

Er is 1 modules beschikbaar: commercieel beheer Pro (39 € BTW excl. per maand op jaarbasis)

Picsoo, module voor commercieel beheer

Offertes, facturen, creditnota's, leveranciersbeheer, bestellingen van leveranciers, voorraadbeheer, inventaris…

De module Commercieel beheer integreert alle functies van de module Offertes en facturen. Daarnaast heeft u in het bijzonder het beheer van de aankopen, het beheer van de voorraad en uw inventaris.

img
Inkooporders en leveringsbonnen
Bewerk uw verkoopdocumenten in een handomdraai: eenvoudig uw offertes opstellen, overzetten naar bestellingen, leveringsbonnen of facturen zonder opnieuw in te voeren. U kunt ook meerdere leveringsbonnen op dezelfde factuur groeperen.
Facturen voor abonnementen
Met Picsoo kunt U automatisch facturen genereren op basis van "Abonnementen" op de vervaldatum. Voor uw terugkerende facturen. Bereid uw abonnement voor zoals u dat voor een traditionele factuur zou doen, maar voeg enkele extra gegevens toe.
Betalingen - Banken
Automatische integratie van uw bankafschriften via Codabox of Ponto. Of importeer het Excel-bestand van uw rekening. Picsoo zorgt voor de reconciliatie van de financiële informatie van uw aankoop- of verkoopfacturen op basis van meerdere criteria...
Beheer uw aankopen/voorraden
Met de volledige inkoopcyclus: prijsaanvraag, bestellingen, ontvangstbewijzen, druksjablonen, ... Voorkom voorraadtekorten om uw klanten tevreden te stellen: kennis van de beschikbare voorraad in real time en beheer van de bevoorrading (inslag- en uitslagbonnen, inventaris).
Multi-tarief
Pas uw prijzen aan. Afhankelijk van uw klanten, hoeveelheden of artikelen: korting of uitzonderlijke prijzen, beheer van promoties. Met deze Pro-module kunt u de juiste prijs bieden. Picsoo beheert 3 verschillende soorten tarieven: directe korting (standaard aangegeven op het klantenrecord of bij directe invoer bij het boeken van een factuur), het kortingspercentage per hoeveelheid, kortingen per klantencategorie en per artikel.
Werken met verschillende mensen
Deel uw informatie en werk met anderen: 3 gelijktijdige verbindingen, ongeacht het gebruikte apparaat: PC, Mac, tablet (Picsoo, Module Gestion Commerciale PRO).
Contactez-nous