Business Software

Contract voor technische ondersteuning en bijstand

img
Voor EBP-software: ondersteunings- en reactiveringscontracten.

Voor onze huidige EBP-klanten bieden wij nog steeds een helpdeskcontract, telefoon en afstandsbediening van uw PC. Georiënteerd op de functionaliteiten en foutmeldingen na een slechte manipulatie.

Voor onze klanten die een oudere versie hebben (2017 of eerder), is de laatste update, V16 (offerte-facturatie en commercieel beheer), beschikbaar. Voor de bouwsoftware, is het V19. Verplicht voor een eventuele reactivering.

Deze V16 of V19 versies zijn dus de laatste versies. De software is bevroren. Er zullen geen verdere ontwikkelingen en/of updates zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 02 737 95 90 of per e-mail op info@business-software.be

Om uw software opnieuw te activeren (na een verandering van PC, een windows update,…), gelieve ons te contacteren. Deze dienst zal vanaf 1 oktober 2021 niet langer beschikbaar zijn, behalve in enkele bijzondere gevallen en alleen voor software in de laatste versie V16 of V19. Stuur ons een e-mail met uw licentienummer naar info@business-software.be

img
Voor Picsoo modules
img

Wij bieden u onze VIP-ondersteuning voor uw dagelijkse werk.

Maak ten volle gebruik van onze software!

  • Telefonische helpdesk
  • Afstandsbediening van uw dossier om het u gemakkelijker te maken
  • E-mail
  • Gepersonaliseerde opvolging van uw dossier

Om nog beter met onze software te werken, is onze VIP assistentie voor u gemaakt!

Veranderen uw behoeften? Wilt u nieuwe functies ontdekken?

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar een functie (de beroemde “hoe werkt het ook alweer? of “Ik heb het al gedaan, maar hoe kan ik het nog eens doen?)

Technische vragen, uitleg van bepaalde functies, begeleiding bij het optimale gebruik van de software, snelkoppelingen om tijd te besparen, … allemaal voordelen waarvan u kunt genieten door een VIP-contract af te sluiten

U wilt (of moet) de presentatie van uw offertes, facturen, enz. veranderen. Het is mogelijk.

Uw bestanden importeren? Boekhoudkundige overdrachten? Aanpassing van uw invoer- of raadplegingsschermen? Wij kunnen u helpen met al deze instellingen en andere handelingen.

Uw plaatselijke wederverkoper kan u ook deze diensten aanbieden. Neem contact met ons op om de dichtstbijzijnde gecertificeerde wederverkoper te vinden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Tel: 02.737 95 90 

Wij wensen u een uitstekend dagelijks gebruik van onze software!

Contactez-nous